Neviens nevar atgriezties savā pagātnē un izmainīt savu startu, bet jebkurš var startēt tagad un mainīt savu finišu !

Cerību ceļš

on 01.12.2009


...cerību ceļš- tā raksturo zilo krāsu. Viena no manām viss mīļākajām krāsām. Zilā krāsa mani nomierina. Man patīk iegrimt zilas krāsas segās , spilvenos un palagos , kad gribu mieru un stabilitāti. Sajūta, kā debesīs. Kad saulīte spoži spīd un zāle zaļāka. Man patīk lūkoties tālēs zilajās , debesīs, jūrā.... Relaksēties, aizmirst ikdienas steigu, bēdas, visu slikto, sakārtot savas domas. Iedziļināties sevī.
Debesszilā krāsa simbolizē aizsardzību, mieru un iedvesmu.
Tieši tāpēc man top mani zirgi. Viss zils. Cerību krāsā. Kā ieraudzīju, uzreiz sapratu, man vajag tagad un tūlīt. Tiekot pie komplektiņa..ai kā nevarēju nociesties un sagaidīt vakaru, kad bērni pabaroti, nomazgāti un nolikti čučēt, lai ķertos klāt šūšanai. Balti zirgi jūras ( a varbūt okeāna) krastā. Man šī bilde asociējas ar kaut ko gaišu, labu, mīļu. Ar ko stipru, stabilu, gudru- kā zirgi..un cerību....zilu, zilu...viss zils....
Darbiņa gala rezultāts būs 44 x 57 cm. Šuju uz gaiši gaiši zilas 14 aidas.
Cik izmeklējos interneta plašumos, nekur neatradu jau izšūtu šo bildi. Tākā tas nav GK, bet ķīniesu ražojums, baiļojos par gala rezultātu, vai maz sanāks kas. Tāpēc sāku šūt no vidus- zirgu. Ilgi nevarēju saprast,veidojas zirgs, vai vienk krāsu mudžeklis. Pateicoties vīra uzmundrinājumiem- šuj, šuj, izšuj visu zirgu un tad čīksti..sanāk, nesanāk... esmu izšuvusi gandrīz visu zirgu un sapratusi, ka jā...būs man zilie cerību zirgi :)