Neviens nevar atgriezties savā pagātnē un izmainīt savu startu, bet jebkurš var startēt tagad un mainīt savu finišu !

Mammas māsiņai ....

on 22.05.2009


.... manai mīļajai tantei rīt aprit 55.... Tad nu ielīdu savos kāmja krājumos un izraku dvielīti. Klāt pievienotajā shēmiņā puķītes man izskatījās ... " nekošas", tāpēc krāsas pielasīju tādas spilgtākas, jo gribējās ko vasarīgu un košu.... gala rezultāts pašai patīk ļoti. Un vēl lielāks gandarījums par paveikto darbu, jo izšuvu, sašuvu pa 4 dienām/ naktīm... prieks par to.... es šonakt gulēšūūūū :DD

..ceriņi...




.. man šāāāusmīgi patīk šie smaržīgie krūmiņi :) agrāk ceriņu laikā pa vakariem gāju uz blakus pagalmiem pa kluso zarus lauzt, lai ieliktu vāzē šo smukumu, a tagad.... man atliek tik atvērt logu un...mmmm, smaržo visa māja. It sevišķi pēc lietus... tā smarža... tagad man milzīgs ceriņu krūms aug aiz loga, i degunam prieks i acīm. A pats galvenais, nenovīst tik ātri ka vazē...:)

on 15.05.2009



tīģerēna grāmatzīmīte...


Tad nu tā, uzcepu vēl vienu mazu nieciņu meituces b/d audzinatājai... savādāk, laikam jau nav smuki, ka viena tiek pie magnētiņa a otra paliek bešā.
Tad nu re, kas man sanāca no pielasītiem diedziņiem.... izskatās pēc tīģera ??? :DDD
( dzīvē krāsas ir biku košākas un sulīgākas, man jau pašai patīk.... jo....esmu riktīgs šo lielo minču fans... mājā varētu visas sienas ar tīģer tapetēm un bildēm nolipināt, ja man ļautu :DDD )

on 14.05.2009

Dažreiz tu uzcel sienu ne tādēļ, lai nelaistu nevienu iekšā, bet gan tādēļ, lai redzētu, kurš vēlas šo sienu apgāzt.

... grūtības.....

on 07.05.2009


Man patīk ik pa laikam aizdomāties. Man patīk ik pa laikam pasapņot. Sapņi ir labi. Tie ir veselīgi. Tie dod tev cerību piecelties pat tad, kad smagākie akmeņi sakrājušies uz taviem pleciem. Cerība nenozīmē aizgrūzt visus akmeņus un dzīvot galvu pacēlušam. Cerība nozīmē - rast centību uz mērķi, bet mērķi būvē pa gabaliņiem un, jo ātrāk tu ņemsi akmeņus, jo šķībāks un grūtāk ejams ceļš tev būs. Tāpēc nesteidzies! Sadali savus dzīves akmeņus. Lai cik nošķauti un netīri tie būtu, ja pratīsi tos novērtēt, pratīsi arī rast mieru. Bet ko gan dod miers, ja nav brīvības? Un kā iegūt brīvību, ja tev ir tik liela kaudze ar akmeņiem, ka neredzi tai pāri? Šādos brīžos man patīk iedomāties tos mazus, lai arī to daudzums nemainās, tie tomēr rada manī cerību.
Lai ko tu tagad darītu, atceries, ka vienmēr tavā ceļā trāpīsies kā bedres tā pacēlumi.

ledusskapja magnētiņš....

on 02.05.2009


Pēc meitiņas pieprasījuma tapa ledusskapja magnētiņš mīļajai b/d audzinātājai. Tā kā no nākamās nedēļas mana meituce b/d pāriet uz citu grupu, pie jaunām audzinatājām, jauniem draugiem, tad mazajai ļoti gribējās , lai es izšuju ko mīļu par piemiņu viņas, nu jau bijušajai audzītei. No vairākiem motīviņiem meita izvēlējās šo Some Bunny zaķēnu. Gala rezultāts patīk tiiiikkk ļoti, ka, man nāksies šūnīt tādu pašu vai ko līdzīgu pašu ledusskapim :) Uz manu jautājumu: Varbūt tad šo zaķi atstājam, mazā atbildēja stingru - NĒ!!! Lai ar kā man patīk, bet tas būs Daigai . . . nu, man tik atliek nopūsties un ķerties pie otra zaķa " cepsanas" :)))