Neviens nevar atgriezties savā pagātnē un izmainīt savu startu, bet jebkurš var startēt tagad un mainīt savu finišu !

Friends Support Each Other - finiss and new process- Winnie the Pooh

on 08.02.2012

Jau labu laicinju atpakalj pabeidzu savus DIM putninjus. Jaasaka, ka te ar raamju izveeli ir pavisam pasvaki :(. Tad nu uz doto momentu jaasamierinas ar taadu, kaads ir. Bet nu dziivee kopumaa- ir ok.

 Piedodiet par bildes kvalitaati, nesanaak man labaaku dabuut :(

 Un iesaaku jaunu procesu, uz doto momentu vienu no lielaakajiem darbinjiem seipusee. Suju Puuka kompaaniju. Darbinja izmeers 25 x 25 cm. Drausmoniigi patiik Puuka kosaas, suliigaas kraasas. Sujos no komplektinja. Uz doto momentu ir tik taalu....

... jaa, un iemaaciijos suut uz lielaa raamja. Savu iepriekseejo lielo diivaanraami atstaaju ieks LV ( vienkaarsi neieliida cumodaanaa ) , ar kuru man nekaadiigi neizdevaas izveidot draudziibu :(. Likaas neerts, tracinaaja taa raamja groziisana utt. Seit paaris dienas atpakalj iepirku veikalaa jaunu diivaanraami, uz atlaideem par nieka pieciem funtiem. Jee, kur es ir laimiigs. Pravda sim nav kaaju ( ar laiku buus arii kaajas ), bet.... nav tik smags, masiivs un kkaa liekas eertaaks un sujot neuzdzen besi :D. Tagad suju laimiiga, ka nav jaamokas ar apaljo raami, kaut arii tas man bija diezgan liela izmeera.

0 komentāri:

Отправить комментарий