Neviens nevar atgriezties savā pagātnē un izmainīt savu startu, bet jebkurš var startēt tagad un mainīt savu finišu !

Jauna atkarība....

on 09.03.2011

  Labu laiku klusēju, biju " darbos " līdz ausēm ...proti, radošajā procesā. Šoreiz tie nav krustiņi, bet...pārņēmusi nopietna atkarība no pelimērplastikas. Jau labu laiciņu atpakaļ, brāļa sieviņa tā " nejauši " un pamazām mani uzsēdināja uz polimēra. Kamēr gaidīju savu pasūtīto plastiku ( šis man prasīja lieeelu pacietību, jo drausmonīgi nagi niezēja ) , izstudēju googles " mammu " krustu šķērsu par polimērplastiku / polimērmālu... iepazinos, kas tas tāds  par zvēru, ko ziemā ēd un ar ko atšķiras no parastās plastikas. Sasmēlos idejas, liku aiz auss polimēra guru ieteikumus, man...kā zaļam gurķim, ko drīkst un kas aizliegts.
 Jāsaka, ka ir drusku jāpiešauj roka lipinoties, jo šamais smāķis nav tā plastika, kuru atceros no bērnības, kur varēja mēģināt ko izlipināt aces pārgriezis, nekas nesanāk, plastika cieta.... šo es sauktu par... patīkamu materiālu rotu izgatavošanā. Teikšu tā - ideālu, rotu izgatavošanā.
 Tad nu tā, pēc konsultācijām ar zinošiem cilvēkiem, esmu tikusi pie FIMO firmas polimēra. FIMO tika atzīts par labāko no visiem pieejamiem. Kāpēc, to nestāstīšu, gari un plaši sanāks visus plusus / mīnusus saskricelēt.  Nu man pagaidām nebūs zināt, vai tā ir, jo citas firmas vēl neesmu izmēģinājusi un pagaidām ar netaisos )))
  Atrādīšu daudz maz atrādāmos, savus pirmos lipinājumus. Pagaidām neceptus, jo nav man atsevišķas elektriskās cepeškrāsnis šim pasākumam ( pagaidām...gan jau ar laiku...bet tikmēr izmantošu radu cepeškrāsni )
......... būs matu sprādzītes meitai. Saražotas jau diezgan daudz, bet to atrādīšu pēc izcepšanas, nolakošanas, pielīmēšanas ))))
........... pirmais mēģinājums kūkošanā DDD... rooozā būs auskariņi meitai ))))
.....pie roozā kūkauskariņiem būs roozā sirsniņkareklītis.

.....Liinushkas blogā ieraudzīju šādas pūcītes, šūtas no filca.Tākā man šamās dikten patīk, bet nav tādu filca krājumu...  bij doma izlipināt auskariņus. Viena pūčele sanāca smuki ( pēc manām domām DDD ), otru salipināju vienā masā..nesanāca DDD, bet nekas, būs piekariņš pie telefona. Auskarus mēģināšu pie otrā piegājiena.
..... glāzīte zīmuļiem. Kareiz veiksmīgi, no divpadsmit parastām glāzēm pāri palikusi viena. Tad nu veiksmīgi " aptaisīju ".

 Šodien parādīšu jums, kas man tapa pāris stundas atpakaļ ))))... viens mīļnieciņš pie atslēgām.
.... šāda nekārtība tagad valda uz datorgalda. Iepazīstieties... tā pelēkā masa ir / būs Tatty Teddy lācis DDD
Biku nošāvu greizi ar krāsu, gaiši pelēkajam par daudz piešāvu klāt melno, rezultatā nesanāca pareizais TT lāča tonis. Bet nekas, nākamreiz centīšos neiespringt uz lielummāniju DDD
....lāča sastāvdaļas....
....uztapušas ausis un mordočka ...

 .... tik lielas ir acis DDD...
....arī nosalušais deguns ieņēmis savu vietu )))...
.....var uzspēlēt ķegļus DDD
.... jau ieguvis ekstremitātes....
.... un kas tas par lāci, bez šuvēm un ielāpiem...arī tie top ))))
....šeit uzsēdināju lāci uz iesma, lai uztapinātu, tā sauktās " adatas " ( krustiņshēmā drausmonis BB ) 
....rezultāts. Vēl ar adatu pakausī, ar kuru kopā dosies cepināties. Pēcāk tiks ielikts āķītis. Tagad redzu savas kļūdas, bet ... priecājos, jo ir no kā mācīties pie nākamā lāča ( ....un tie man vēl taps noooteikti, jo vienam vajag lāčus ausīs, lāčus ap kaklu, lāčus ap roku utt. DDD ) , bet šis kā pirmais kucēns sargās manas atslēgas ))) Nu, vai ir līdzīgs TT lācim ???? )))) Nu lab, īstais nav ar spīzdumiņiem )))
 P.S . Bildēs viss ir palielināts, dzīvē viss ir mazs, mazītiņš. Uz bildes pat TT lāča ,, adatas ,, izskatās, kā ar ložmetēju cauršautas. DDD

4 komentāri:

Jūlija комментирует...

Dikti patīk pūcīte un lācītis! es vēl briestu saviem polimēra izmēģinājumiem, kaut gan iepirkts jau sen :D

Inese / Deziderija комментирует...

droši briesti , pārņem kā slimība :D un feini apvienot ar krustiņiem. šovakar šuvu un galvā perinās jau nākamās idejas :D

Daiga комментирует...

Kolosāli!
Mani favorīti arī TT lāčuks, pūcīte un kūku auskariņi. :) Ļoti, ļoti, ļoti smuki!

Irinite комментирует...

Izskatās tik vienkārši :)) kā jau viss ko pats netaisi!

Отправить комментарий